Segerstaskolan

På Segerstaskolan är vi cirka 240 elever och 30 vuxna som arbetar tillsammans i årskurserna F-6, samt fritidshem.

Vi har vi en unik tillgång till natur och kultur. Skolgården lockar till lek och fysisk aktivitet tack vare sin storlek och omgivning.

Skolan VT16
Synpunkter & klagomål

Hjälp oss att bli bättre - säg vad du tycker!

Ibland vill man klaga, ibland vill man berätta när något är bra.

Framför gärna dina synpunkter till kommunen. Vare sig du är nöjd eller missnöjd är det viktigt för oss att du berättar det. Dina synpunkter, stora som små, är viktiga i vårt utvecklingsarbete. De kan hjälpa till att ge bättre service till kommuninvånarna.

Din synpunkt eller klagomål blir offentlig handling.

Läs om hur vi tar om hand dina synpunkter eller ditt klagomål.

1. Skriv kort ner de synpunkter, förslag eller klagomål du har:
  2. Mina kontaktuppgifter
    Lämna fälten tomma om du vill vara anonym.
  3. eller avbryt

Om vår skola

På Segerstaskolan, som startades 1999, är vi ca 240 elever och 30 vuxna som arbetar tillsammans i år F-6. Vårt mål är att gemensamt arbeta för att ge alla elever förutsättningar att utvecklas både socialt och kunskapsmässigt. Vi är en mångkulturell skola med ca 20 modersmål representerade.

Skolan ligger i Knivsta, en kommun som ligger ca 2 mil söder om Uppsala. Vi har nära till naturen med vacker utsikt över skog och ängar där vi kan följa årstidsväxlingarna på ett bra sätt. På gångavstånd finns Knivsta centrum med bibliotek, sim- och sporthall, affärer samt tåg- och bussförbindelser med Uppsala och Stockholm.

Skolgården är stor och vacker och inbjuder till lek och fysisk aktivitet.

• Senast uppdaterad 26 apr 2019