Synpunkter & klagomål

Hjälp oss att bli bättre - säg vad du tycker!

Ibland vill man klaga, ibland vill man berätta när något är bra.

Framför gärna dina synpunkter till kommunen. Vare sig du är nöjd eller missnöjd är det viktigt för oss att du berättar det. Dina synpunkter, stora som små, är viktiga i vårt utvecklingsarbete. De kan hjälpa till att ge bättre service till kommuninvånarna.

Din synpunkt eller klagomål blir offentlig handling.

Läs om hur vi tar om hand dina synpunkter eller ditt klagomål.

1. Skriv kort ner de synpunkter, förslag eller klagomål du har:
  2. Mina kontaktuppgifter
    Lämna fälten tomma om du vill vara anonym.
  3. eller avbryt

Fritidshemmet

Segerstaskolans fritidshem har ca 115 inskrivna barn i årskurserna F-3. Fritidspedagoger och barnskötare arbetar i klass under skoltid och på fritids under eftermiddagarna.

Vi strävar efter att erbjuda varje barn en meningsfull fritid, där det fria valet sätts i fokus. Vi vill ge barnen möjlighet att utveckla sin sociala kompetens, självkänsla och identitet genom ett positivt samspel med andra barn och vuxna.

*Fritids har öppet måndag-fredag kl: 06.30-17.30. OBS! Sista tisdagen varje månad stänger vi kl: 16.30, då all personal har gemensam mötestid (APT)!

*Frukost kl: 06.30-07.00. Vi bjuder på smörgås med pålägg, mjölk, yoghurt och flingor.

*Mellanmål serveras ca kl: 14.30, inomhus eller utomhus beroende på väder/årstid. Ca kl: 16.45 avrundar vi dagen med en samling och fruktstund.

*Barn med fasta vistelsetider skriver vi in på närvarolistorna. Föräldrar med oregelbundna arbetstider skriver själva in vilka tider som gäller.

*Vi är ute i alla väder, så barnen behöver ombyteskläder och regnkläder. Inneskor är också bra att ha.

*Ta alltid kontakt med en vuxen då du hämtar ditt barn!

APT 2019:

Fritids stänger kl: 16.30